KUĆA 16

KONAREVO

260 m2

69.000 EUR

 

OPIS

Na baš lepoj lokaciji u Konarevu, pored asfaltnog puta, na oko 8 km od centra Kraljeva i  na oko 200 m od prodavnica i bus stanice, oko 1,5 km od škole, prodaje se nezavršena LEGALIZOVANA kuća na sprat ukupne neto površine 260 m2 na 10,8 ari okućnice. U sastavu kuće, sa zadnje strane, nalazi se kotlarnica.

Prizemlje se sastoji od kuhinje, trpezarije i dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kupatila i garaže za dva automobile. Iz dnevnog boravka se izlazi na terasu.

Na sprat se izlazi spoljnim stepenicama i sastoji se od kuhinje sa ostavom, trpezarije i velikog dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na terasu, dve spavaće sobe od kojih se iz jedne izlazi na terasu, odvojenog toaleta, kupatila i još jedne male sobe koja može da posluži kao garderober, ostava…

Razvedena struja, gradska voda dovedena do šahte u dvorištu. Potrebno je  razvesti  vod i kanalizaciju. PVC sedmokomorna stolarija sa AL roletnama i komarnicima. Postavljeni oluci. Limovi na prozorima postavljeni tako da može da se uradi izolacija od 10 cm. Gradjena 2016 – 2018 godine.

Postoji mogućnost korekcije cene a zaista vredi videti.

 

 

Ulica: Konarevo

 

Tip kuće: Kuća na sprat

Terasa: Da