KUĆA 09

VOJNO NASELJE

242 m2 + 100 m2

90 000 EUR

 

OPIS

U lepom predgraskom naselju ,,Vojno naselje,, na samo 3,5 km od centra grada blizu škola, vrtića, ambulante, mnoštvo prodavnica, bus stanica i pijace, prodaju se u istom dvorištu (isti vlasnici) dve baš lepe, OZKONJENE kuće, povšine 100 m2 i 242 m2, od kojih je jedna ,,K5 ,,kuća ,dok je  druga modernijeg stila gradnje, a obe sa odličnim rasporedom i u vrlo vrlo dobrom stanju zbog vrlo kvalitetne gradnje. Plac povrsine 4 ara 33 m2 većim delom ispred prve kuće po redu.

Naime, prva po redu, površine 100 m2, se sastoji od centralnog hodnika iz kojeg se ulazi u svaku prostoriju pa tako u veliki dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom i ostavom, te u veliko kupatilo i dve velike spava će sobe. PVC stolarija, parketi u odličnom stanju, sve ukupno kuća je u vrlo lepom stanju. Poseduje prelepu terasu.

Iza ove kuće se nalazi druga, spratna kuća, površine 242 m2, koja u prizemlju ima kupatilo, dnevnu sobu i kuhinju. Prelepim unutrašnjim drvenim stepenicama se izlazi na sprat gde se nalaze 3 spavaće sobe od kojih 2 imaju terasu i kupatilo. Konačno, stepenicama se izlazi na krov gde se nalazi veliki bazen.

U prizemlju se nalaze 2 garaže.

Vrlo lepa ,,kombinacija,, kuća pogodne za stanovanje 2 porodice kao i za razne druge mogućnosti kao ,na primer, što je prostor za privatnu praksu u jednoj kuci a stanovanje u drugoj.

Zaista vredi videti! Retko u ponudi. Odličan odnos cene i proizvoda.

 

Grad: Kraljevo

Ulica: Vojno naselje

Tip kuće: Kuća na sprat

Terasa: Da

Vrsta goriva: Ostalo